• Proefles?

  Interesse? Vraag dan nu een proefles aan via
  onderstaande link.

  Meer info
 • Slagingspercentage

  Bij ons ligt het slagingspercentage boven het kringgemiddelde.

  Meer info
 • Pakketten

  Wij hebben een ruime keus aan pakketten.

  Meer info

Onze pakketten

Rijschool-Simsek biedt verschillende diverse pakketten aan. Het is natuurlijk ook mogelijk om losse lessen te volgen als u bijvoorbeeld al les gehad heeft of weinig lessen denkt nodig te hebben. Wij bieden klanten ook de mogelijkheid om in overleg een 'eigen' pakket samen te stellen: volgens jouw wensen en behoeften! U kunt hierover altijd contact met ons opnemen. Indien je voorkeur uitgaat naar een pakket dien je vooraf een proefles te doen om te bekijken wat je kennis en vaardigheden zijn. Deze proefles duurt 2 uur. Aan de hand van de proefles bepaalt je rij-instructeur welk pakket het beste bij jou past. Dit is echter alleen maar een advies derhalve verplicht de intake je tot niets. Als je een pakket hebt gekozen dat bij jou past is er meteen een voordeel van € 250. Want mocht je onverwachts zakken voor je 1e examen zit er namelijk een gratis herexamen bij in. Hierdoor zal je ongetwijfeld minder gespannen zijn en dat maakt het rijden alleen maar prettiger.

Overige pakketten

* Het is natuurlijk ook mogelijk losse lessen te volgen (dus niet in een pakket), alleen is hierbij het praktijkexamen niet in begrepen. Dit moet apart aangevraagd worden. De kosten hiervan staan hieronder aangegeven.
** Een praktijkexamen aanvragen kan ook (omdat u al lessen gevolgd heeft of omdat u alleen enkele losse lessen wilt volgen) de kosten hiervoor staan hieronder aangegeven.