• Proefles?

  Interesse? Vraag dan nu een proefles aan via
  onderstaande link.

  Meer info
 • Slagingspercentage

  Bij ons ligt het slagingspercentage boven het kringgemiddelde.

  Meer info
 • Pakketten

  Wij hebben een ruime keus aan pakketten.

  Meer info

Wat zeggen andere over Simsek

Al een heleboel gelukkige rijbewijs bezitters hebben via onze rijschool hun doel behaald. Doordat wij altijd 1 rij-instructeur per leerling aanbieden kan het niet anders dan dat er een leuke en goede sfeer in de auto ontstaat. Dit zorgt er ook voor dat de leerlingen die hun rijbewijs behaald hebben vaak een leuke reactie plaatsen over hun ervaringen.

Zie hieronder een aantal van deze reacties.

Micha Baak

24 mei 2022

Hartelijk dank Serkan voor alle goede lessen die tot mijn slagen hebben geleid! Serkan is een ervaren instructeur die een flexibel stappenplan volgt voor elke student. Zijn lesprogramma is opgedeeld in drie goed gebalanceerde fases waarbij de leerling stapsgewijs leert om zelfstandig en veilig te kunnen rijden. Serkan was bewust van mijn sterke en zwakke punten en wist hier goed mee om te gaan. Wanneer het nodig was gaf Serkan een goede gezonde druk om het maximale uit mij te halen. Serkan heeft mij goed voorbereid op veel verschillende omstandigheden op de weg. Ik raad Serkan zeker aan!

Wat is jouw ervaring

Laat hier jouw ervaring achter. Velden met een * zijn verplicht. Jouw e-mail adres wordt niet op de website weergegeven.

Ik geef toestemming mijn gegevens te verwerken op de manier zoals omschreven staat in de privacyverklaring.

Colin Vermeulen

02 mei 2022

Dankje wel Serkan, voor je goeie lessen, echt top, ondanks me faal angst toch veel geduld met me gehad en alles super goed uitgelegd dankjewel daar voor!! ik raad Serkan dan ook echt aan ook als je super erge faal angst hebt, hij weet alles goed op een rustige manier uit te leggen!! hele fijne tijd gehad dankjewel!!

Andreas

24 maart 2022

Nog hartelijk dank Serkan! Heb ondanks onderbrekingen door lockdown een hele gezellige en leerzame tijd gehad. Ik kreeg bij jou bruikbare instructies om in een keer af te rijden! mvg. Andreas

Biense

30 maart 2021

Prima lessen gehad. Zat fikse druk achter maar was wel erg effectief om het benodigde doel te bereiken. Hierdoor ook in een enkele keer geslaagd! Bedankt voor de ervaring die ik heb mogen opdoen.

Steven

22 maart 2021

Bij deze rijschool wordt je opgeleid om voor de rest van je leven veilig, mooi soepel en goed auto te rijden. Niet alleen om praktijk te passeren! Ik vind dat de manier van lesgeven altijd geduldig en leerzaam is. En dat je hier een leuke les met gevoel voor humor krijgt, maar ook met een duidelijke doelstelling van wat het niveau moet zijn. Waar je samen naartoe werkt. Bedankt Serkan voor alle uren les! Gr steven ???

Steven

22 maart 2021

Bij deze rijschool wordt je getraind om veilig, mooi soepel en goed auto te rijden voor de rest van je leven! Ik kan niet anders zeggen dan dat alles logisch, duidelijk en geduldig wordt uitgelegd. Altijd leuke lessen die ik nu ga missen, met een gevoel voor humor, maar ook een duidelijke doelstelling. Ben erg tevreden en is zeker aan te raden!

Elsemarie

07 juni 2019

Bedankt Serkan voor de altijd zo fijne lessen! Altijd met plezier gelest, zeker een hele duidelijk uitleg maar vooral veel geduld!! Had geen betere instructeur kunnen voorstellen. Ik mis de lessen zelfs een beetje ?

Sabrina

26 februari 2019

Bedankt voor de goede lessen ! Je hebt me goed geholpen en alles goed uitgelegd ! Soms ook veel geduld gehad ? ik ben in 1keer geslaagd door de duidelijke en leerzame lessen die je hebt gegeven ! Bedankt ??

Youri leurs

25 februari 2019

Beste serkan, heel erg bedankt voor de hulp voor het halen van mijn rijbeweis het waren zwaren maar fijne lessen die ik bij jou heb mogen doen ik hoop dat je nog veel leerlingen mag krijgen en andere mensen veel bij mag brengen

Luc

12 februari 2019

Beste Serkan, hartelijk bedankt voor je hulp bij het behalen van m'n rijbewijs! Je bent een vriendelijke instructeur bij wie ik me goed op mijn gemak voel. Je neemt je vak serieus en je bent een fijne leermeester.