• Proefles?

  Interesse? Vraag dan nu een proefles aan via
  onderstaande link.

  Meer info
 • Slagingspercentage

  Bij ons ligt het slagingspercentage boven het kringgemiddelde.

  Meer info
 • Pakketten

  Wij hebben een ruime keus aan pakketten.

  Meer info

Wat zeggen andere over Simsek

Al een heleboel gelukkige rijbewijs bezitters hebben via onze rijschool hun doel behaald. Doordat wij altijd 1 rij-instructeur per leerling aanbieden kan het niet anders dan dat er een leuke en goede sfeer in de auto ontstaat. Dit zorgt er ook voor dat de leerlingen die hun rijbewijs behaald hebben vaak een leuke reactie plaatsen over hun ervaringen.

Zie hieronder een aantal van deze reacties.

Biense

30 maart 2021

Prima lessen gehad. Zat fikse druk achter maar was wel erg effectief om het benodigde doel te bereiken. Hierdoor ook in een enkele keer geslaagd! Bedankt voor de ervaring die ik heb mogen opdoen.

Wat is jouw ervaring

Laat hier jouw ervaring achter. Velden met een * zijn verplicht. Jouw e-mail adres wordt niet op de website weergegeven.

Ik geef toestemming mijn gegevens te verwerken op de manier zoals omschreven staat in de privacyverklaring.

Steven

22 maart 2021

Bij deze rijschool wordt je opgeleid om voor de rest van je leven veilig, mooi soepel en goed auto te rijden. Niet alleen om praktijk te passeren! Ik vind dat de manier van lesgeven altijd geduldig en leerzaam is. En dat je hier een leuke les met gevoel voor humor krijgt, maar ook met een duidelijke doelstelling van wat het niveau moet zijn. Waar je samen naartoe werkt. Bedankt Serkan voor alle uren les! Gr steven 💪🏻👌

Steven

22 maart 2021

Bij deze rijschool wordt je getraind om veilig, mooi soepel en goed auto te rijden voor de rest van je leven! Ik kan niet anders zeggen dan dat alles logisch, duidelijk en geduldig wordt uitgelegd. Altijd leuke lessen die ik nu ga missen, met een gevoel voor humor, maar ook een duidelijke doelstelling. Ben erg tevreden en is zeker aan te raden!

Elsemarie

07 juni 2019

Bedankt Serkan voor de altijd zo fijne lessen! Altijd met plezier gelest, zeker een hele duidelijk uitleg maar vooral veel geduld!! Had geen betere instructeur kunnen voorstellen. Ik mis de lessen zelfs een beetje ?

Sabrina

26 februari 2019

Bedankt voor de goede lessen ! Je hebt me goed geholpen en alles goed uitgelegd ! Soms ook veel geduld gehad ? ik ben in 1keer geslaagd door de duidelijke en leerzame lessen die je hebt gegeven ! Bedankt ??

Youri leurs

25 februari 2019

Beste serkan, heel erg bedankt voor de hulp voor het halen van mijn rijbeweis het waren zwaren maar fijne lessen die ik bij jou heb mogen doen ik hoop dat je nog veel leerlingen mag krijgen en andere mensen veel bij mag brengen

Luc

12 februari 2019

Beste Serkan, hartelijk bedankt voor je hulp bij het behalen van m'n rijbewijs! Je bent een vriendelijke instructeur bij wie ik me goed op mijn gemak voel. Je neemt je vak serieus en je bent een fijne leermeester.

Rick Pronk

10 december 2018

Hoi Serkan, Bedankt voor de overduidelijke en leerzame lessen. Je was altijd op tijd en daardoor liepen de lessen niet uit. Ook was het altijd gezellig om met jou te lessen.

Ruben

18 april 2018

Hey Serkan, Ik wil je nogmaals bedanken voor de gezellige en leerzame lessen! Ik heb erg genoten en ben blij dat ik bij jou heb gelest. Je was flexibel en altijd precies op tijd en dan bedoel ik ook echt precies op tijd. Ik heb echt het idee dat ik niet alleen ben opgeleid voor mijn praktijkexamen, maar hoger ben opgeleid zodat ik altijd en overal goed kan rijden. Bedankt voor de leuke tijd die we hebben doorgebracht! Ik hoop dat ik je nog een keertje tegenkom :) Gr. Ruben

Jothi

04 september 2017

Hey! Ik ben heel blij dat ik hier heb kunnen lessen. Dat komt door de goede begeleiding en het mij op mijn gemak stellen! Hierdoor heb ik de perfecte aandacht gekregen en heb ik het mogen afronden met mijn rijbewijs. Deze rijschool is zeker aan te raden dus aarzel niet! Groetjes Jothi