• Proefles?

  Interesse? Vraag dan nu een proefles aan via
  onderstaande link.

  Meer info
 • Slagingspercentage

  Bij ons ligt het slagingspercentage boven het kringgemiddelde.

  Meer info
 • Pakketten

  Wij hebben een ruime keus aan pakketten.

  Meer info

Wat zeggen andere over Simsek

Al een heleboel gelukkige rijbewijs bezitters hebben via onze rijschool hun doel behaald. Doordat wij altijd 1 rij-instructeur per leerling aanbieden kan het niet anders dan dat er een leuke en goede sfeer in de auto ontstaat. Dit zorgt er ook voor dat de leerlingen die hun rijbewijs behaald hebben vaak een leuke reactie plaatsen over hun ervaringen.

Zie hieronder een aantal van deze reacties.

Micha Baak

24 mei 2022

Hartelijk dank Serkan voor alle goede lessen die tot mijn slagen hebben geleid! Serkan is een ervaren instructeur die een flexibel stappenplan volgt voor elke student. Zijn lesprogramma is opgedeeld in drie goed gebalanceerde fases waarbij de leerling stapsgewijs leert om zelfstandig en veilig te kunnen rijden. Serkan was bewust van mijn sterke en zwakke punten en wist hier goed mee om te gaan. Wanneer het nodig was gaf Serkan een goede gezonde druk om het maximale uit mij te halen. Serkan heeft mij goed voorbereid op veel verschillende omstandigheden op de weg. Ik raad Serkan zeker aan!

Wat is jouw ervaring

Laat hier jouw ervaring achter. Velden met een * zijn verplicht. Jouw e-mail adres wordt niet op de website weergegeven.

Ik geef toestemming mijn gegevens te verwerken op de manier zoals omschreven staat in de privacyverklaring.